RUSI ĆE POKORITI POLA SVIJETA! Monasi sa Svete gore otkrili: OVAKO ĆE IZGLEDATI TREĆI SVJETSKI RAT, ovdje će Srbi da završe…

0
1152

Treći svjetski rat će voditi Rusija i Amerika, svijet će se dijeliti na ove dvije sile, koje će u obračunima pustošiti sve redom. Monasi sa Svete gore detaljno su govorili o ratnim dejstvima, koja će, kako predviđaju, biti posebno opasna za Tursku.

“Crno more će postati Rusko jezero nakon što bude Turska bude osvojena. Turska će biti prva zemlja koja će na sebi osjetiti rusko tajno super oružje. Pošto naiđu na otpor Turaka i žureći da ih pobjede dok još NATO ne stigne da pruži Turskoj pomoć, Rusi će potpuno tu zemlju uništiti”- rekli su sveštenici.

“U tim zemljama će potisnuti američke trupe”- preciziraju hilandarski monasi. Bit će se voditi i na sjeveru Evrope. “Rusi će upasti u skandinavske zemlje: Švedsku, Finsku, Norveššku, osvojit će ih”. Objašnjavaju da su te zemlje decenijama pokušavale da se predstave kao neutralne, ali da će baš iz tih zemalja biti jaki vojni udari na Rusiju.

Ostatak pročitajte OVDJE.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here