Popularna poslovica koja kaže da su godine samo broj danas je postala široko prihvaćena. Ljudi vjeruju da sve dok su obje uključene strane punoljetne, razlika u godinama između njih ne bi trebala biti značajna briga ako su zadovoljni situacijom.

 

 

 

Balkanci imaju jasnu perspektivu romantičnih veza na daljinu. Iako takvi odnosi nisu nečuveni i čak se zna da uspijevaju, u regiji postoji određena nevoljkost prema njima. Čini se malo vjerojatnim da će se ovaj stav značajno promijeniti u bliskoj budućnosti, barem ne onoliko koliko se trenutno može utvrditi. Iako postoji nekoliko romantičnih veza koje se odvijaju unutar svijeta scenskog nastupa, njima se ne pridaje tolika pozornost kao partnerstvu između dvoje pjevača koji rade zajedno.

 

 

 

Nema sumnje da je jedna od tih veza bila veza Rade Manojlović i njenog bivšeg kolege i partnera Harisa Berkovića. Vijest o njihovom razlazu mnoge je iznenadila, a obožavatelji se nadaju ponovnom susretu u budućnosti. Industriju zabave uzdrmala su nedavna otkrića Harrisovog susjeda, što je dovelo do raznih nagađanja. Prema riječima susjeda, vrlo je vjerojatno da su Harisovi roditelji natjerali Radmilu na prekid veze s njim zbog njezinih godina i činjenice da im još nije rodila unuke.

 

 

 

 

 

U nastojanju da dobije unuke, Harisovi roditelji postavili su ultimatum tražeći od njega ili potomstvo ili prekid veze s Radom. Čini se da je, s obzirom na te okolnosti, Haris bio primoran izabrati drugu opciju. Ipak, treba napomenuti da nema službene potvrde te da samo Haris i Rada znaju pravi uzrok njihovog razlaza.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here