Relja je GORI nego što sam mislila: Vesna Zmijanac prvi put otvoreno o životu njene ćerke i zeta!

0
424

U nastavku današnjeg članka ćemo da se bavimo novostima koje nam dolaze sa naše domaće javne scene, a kako ste i sami mogli da zaključite danas ćemo da pišemo o jednom poznatom paru Relji i Nikoliji, koji već dugo godina uživaju u svojoj maloj porodici koju su stvorili, i u kojoj su dobili dvoje djece.

Međutim, ono što je zanimljivo jeste to da se u medijima dugo spekulisalo o tome kakav odnos imaju Relja i Nikolijina majka, naša poznata pjevačica Vesna Zmijanac. Navodno oni na samom početku i nisu imali baš dobar odnos i nisu se slagali baš najbolje, a onda su kroz određeno vrijeme shvatili da oni zapravo imaju samo jedan cilj, a to je da Nikolija bude sretna, što se po svemu sudeći i ostvarilo, jer oni imaji sjajan odnos. Vesna nikada nije krila da je ona u više navrata njima bila od velike pomoći, da voli da im kuha, da rado čuva unuke, a kada se Nikolija porodila po drugi put, Vesna je prešla u manji stan, a njima je dala veći.

Tako je ona jednom prilikom rekla sljedeće: “I ja sam mnogo dobro radila ispotove, to ni danas tako ne rade. Sve sam sama u karijeri plaćala i nisam žalila. Sad to isto moja Nikolija radi. Ja kad čujem koliko para daje na spotove, kažem joj da je to puno, kaže mi da sam i ja tako trošila. Ali, Relja je još gori od Nikolije, ne pitaj pošto je sve to što oni rade. Ja čak ni ne volim da slušam kad oni pričaju o tim ciframa”. Vaša mišljenja?

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here