Pun Mjesec u Jarcu 13. jula 2022. godine će osjetiti svi znaci zodijaka, ali najviše Rakovi i Jarčevi. Osa genetike Jarca- Rak naglašena je i donosi duboki pogleda u porodičnu, materijalnu i emotivnu sigurnost, kako piše astrolog Vesna Trajković. Sjajo je vrijeme da razmislite o ravnoteži između obaveza na poslu i bitnog privatnog života. Svakako je ovo mali test izdržljivosti i provjere čvrstine kada vas subjektivne ili objektivne okolnosti uznemiravaju.

Savršen trenutak da sačuvate vrijeme za svoje potrebene uprkos jakoj ambiciji prema uspjehu i karijeri. Zbog toga je ova lunacija dobar momenat da se očistite od nepotrebnog balasta i da izaberete kvalitetnije vrijeme, sitaucije i ljude. Probajte da odbacite negatine obrasce uokvirene nasljednim ograničenjima. U tom će vam pomoći Pluton sa jakim testom izdržljivsoti, ali i potrebnoj transformaciji.

Dok će vam Neptun olakšati da razcjelite rane iscjeljenja. Zato iskoristite ovaj pun Mjesec u jarcu napravte okret na ličnom planu potreba, mogućnosti i želja. Ostatak pročitajte OVDJE.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here