Nataša Bekvalac je postigla ono što mnoge mame sanjaju. Sa svojom kćerkom Hanom, uspostavila je savršen odnos majke i kćerke, izgradila autoritet, ali i povjerenje, što je rezultiralo time da Hana vidi svoju mamu kao svojeg najboljeg prijatelja. Kako je Hana, starija od dvije Natašine ćerke, ušla u tinejdžersku fazu i počela izlaziti, došlo je vrijeme da je i mama povede u provod. Zajedno su otišle na koncert Jelene Karleuše. Za ovu posebnu priliku, Nataša  i Hana su uskladile svoje odjevne kombinacije. Obje su se odlučile za crnu odjeću, ali su je stilizovale na različite načine.

Hana je nosila oversized odelo sa crop sakoom i pantalonama koje podsećaju na pidžamu, dok se Nataša odlučila za izazovniji izgled.Nataša je odabrala crni cargo kombinezon ispod kojeg je nosila providni bodi. Za ovu posebnu priliku, Nataša i njena kćerka su čak uskladile svoje frizure – obje su odlučile da podignu kosu, pri čemu je Hana nosila konjski rep, dok je Nataša imala punđu. Obje su izgledale izuzetno privlačno, a Nataša je posebno bila ponosna na modni izbor svoje kćerke, koji je bio moderan i odgovarao njenim godinama. Iako Hana nije željela privući previše pažnje, kratko je pozirala paparacima pored svoje mame, očaravši prisutne svojom ljepotom i skromnošću.Nataša je poznata srpska pop pjevačica, rođena 25. septembra 1980. godine u Novom Sadu.

Postala je popularna na muzičkoj sceni Balkana tokom 2000-ih godina, a njen muzički opus obuhvata pop, rock i dance žanrove. Nataša je takođe poznata i po svom stajlingu i izgledu, što je doprinijelo njenom statusu modne ikone.Nataša  je objavila brojne popularne pjesme tokom svoje karijere, uključujući hitove kao što su “Original,” “Nikotin,” “Mali Signali” i mnoge druge. Pored muzičke karijere, bila je i učesnica televizijskih emisija, a takođe je bila i sudija u popularnom muzičkom takmičenju “Zvezde Granda”.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here