PRIMETILA SAM M0DRICE NA STOMAKU SVOG SINA: Mislila sam da su nastale U IGRI, a onda se ispostavilo da ima SM*T0N0SNU B0LEST!

0
411

Danas vam donosimo jednu nevjerovatnu priču, koja nam dolazi iz Engleske, a koja se odnosi na jednog dječaka. Naime njegovo ime je Džekson i on je bio star samo dvije godine kada je njegova majka primjetila kako se njemu po stomaku pojavljuju modrice, za koje je ona u početku mislla da su posljedica udarca nakon što je njemu dijagnostifikovana bolest oka.

Njegova mama koja se zove Keli, primjetila je da se te modrice ne povlače, a kada je on dobio temperaturu, ona je njega odvela u bolnicu. Otkrili su kako on ima akutnu limfoidnu le*kemiju, odnosno r*k krvi koji se najčešće javlja kod djece. On inače ima i brata blizanca koji se zove Eli i još jednog brata Dilana, i oni su odmah primljeni u bolnicu za djecu Alder Hei u Liverpulu i započeta im je 30-dnevna terapija steroidima i intenzivna hemoterapija.

Prvih dana tretman sa hemoterapijom nije uspijevao pa su oni njemu povećali dozu, a nakon nekoliko nedjelja dječak je izgubio kosi, a njegova mama je otkrila da je on zbog toga bio veoma uznemiren, ali ona ga je smirila tako što mu je rekla da on ima “čarobnu kosu”, i da će ona opet da naraste kada on izađe iz bolnice. Keli je za tamošnje medije izjavila sljedeće: „Veoma sam ponosna na Džeksona što se tako dobro snašao u osnovnoj školi i nastavio sa životom. Nedavno sam se uspaničila kada je bio prekriven modricama i plašila se da je ponovo oboleo, ali mi je onda rekao da je igrao fudbal sa starijim dečacima“, rekla je ona. Ostatak teksta pročitajte ovde.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here