Prije nego što ih nabavite, dobro razmislite! Ovih devet namirnica nikada ne treba da kupujete na SNIŽENJU! RAZLOG ĆE VAS ŠOKIRATI!

0
546

Svi bismo htjeli da uštedimo što više novca, pa samim tim često kupujemo na akcijama i rasprodajama. Ali, stručnjaci misle da to nije uvijek najbolja opcija, jer su takvi proizvodi u većini slučajeva pred istekom roka trajanja. Maria Marlou koja je holistički trener zdravlja i ishrane, govori da je neke namirnice, kao što su one zamrznute, obično dobro kupovati na rasprodaji, ali i da bi neke druge trebalo izbjegavati.

Razlog tome je, kako govori, to što tim namirnicama ugalvnom isti taj dan ističe rok. Naime, ona je izdvojila devet namirnica koje ne bi trebalo da kupujete na rasprodaji jer postoji vjerovantnost da se jako brzo pokvare, ili da ni ne stignete uopšte da ih konzumirate prije nego što im istekne rok trajanja.

1. Voće i povrće

“Ako su isječeno povrće i voće na rasprodaji, tok trajanja će uskoro da im istekne. Pored toga ne planirate da ih tog dana konzumirate.. Ostatak pročitajte OVDJE.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here