Kako ste i sami mogli da zaključite, u ovom članku vam donosimo novosti koje nam dolaze sa naše domaće javne scene, a danas ćemo da pišemo o jednom od najpoznatijih srpskih jutjubera, Bogdanu Iliću, koji je domaćoj javnosti poznatiji kao Baka Prase. Naime, on u poslednje vrijeme nikako nema mira, pa ga samo sustižu problemi iza problema, a sve je počelo kada se on namjerio na vlasnika Pink televizije, Željka Mitrovića, kojeg je on javno prozvao.

Naravno da Mitrović nikako nije mogao da ostane dužan, pa su se oni tako danima prepucavali putem društvenih mreža, a sve to smo imali priliku da ispratimo. Sada se za njega pojavio novi problem, a radi se o tome da je lokal koji nosi njegovo ime bačen Molotovljev koktel. Sada su mediji došli do saznanja da se ovo nije desilo tek tako, a a prema njihovim saznanjima, ovo je bilo samo upozorenje za Bogdana koji se zamjerio lošim momcima. Njegov blizak prijatelj se oglasio i rekao je sljedeće: “Ovo je bila opomena. I Baka je toga svestan. Dobio je mnogo poruka i mnogi bliski prijatelji su mu rekli da se pripazi. Bogdan je jako besan i ljut i sada na sve načine pokušava da otkrije sa koje strane vetar duva, da se ovako nešto ne bi ponovilo. Veliki je novac uložen u biznis i Baki se ne isplati da se dešavaju ovakve stvari”, rekao je on, a oglasio se i jutjuber koji je napisao sljedeće:

“Sinoć, u 2.29 ujutru, neko je bacio ciglu i Molotovljev koktel i izazvao požar u lokalu na Tošinom bunaru. Čekam snimke kamera i dozvolu policije da javno objavim sve detalje. Verovatno znate na koga sumnjam, ali ništa još nije sigurno. Evo, 99 odsto će klošar koji je plaćen da zapali požar biti nađen, pa ćemo saznati ko ga je poslao. Ovim putem nudim veliku novčanu nagradu za informaciju i ko bude odao identitet dotičnog”, napisao je Baka Prase. Ostatak teksta pročitajte ovde.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here