Branka Nevistić se ističe kao jedna od najbogatijih žena u Srbiji.Branka je privlačna i cijenjena voditeljica.Branka je napustila svoj prethodni posao kako bi se posvetila zanimanju voditeljice.Branka je poznata po šarmu,eleganciji,harizmi i gracioznosti što je samo doprinijelo tome da ona bude istaknuta i impresivna televizijska ličnost. Njena popularnost nije bila upitna,a ljepota je neizmjerna.Branka je karijeru započela davne 1995.godine na BK Televiziji,a kasnije je prešla na Javni servis gdje je vodila “Dnevnik”.

Bila je voditeljica svojevremeno popularnog kviza “Piramida”.Nakon što je postigla uspjeh kao jedna od intrigantnijih voditeljica,nestala je iz očiju javnosti.Odlučila je da se povuče iz medijske karijere te se udala za Branislava Grujića,uspješnog poslovnog magnata.Branka je i majka Luke,čiji je otac košarkaš Momčilo Lavrnić.Momčilo je danas u braku sa pjevačicom Anom Stanić.Luka je naslijedio visok stas svog oca,ali i prepoznatljiv izgled svoje majke. Iako je Luka skroman momak i nije zainteresovan za popularnost mnogo, povremeno se pojavi na Instagram profilu svoje majke.Njeno prisustvo na društvenim mrežama se uglavnom fokusira na dijeljenje fotografija sa putovanja širom svijeta.

Prošlo je dosta vremena otkako je Branka imala veliku medijsku ulogu,a mnogima jako nedostaje njeno prisustvo. Nakon što se vjenčala sa poduzetnikom Branislavom Grujićem 2014.godine Branka je namjerno htjela da se skloni od javnosti i medija.Vjenčanje se odvilo u Veneciji i bilo je poput bajke,a prvo njeno stupanje pred oltar bilo je u 40.-oj godini.Branislav iza sebe ima dva braka i ima sina iz prethodnog braka.Ipak kako se kaže ,izgleda da je i u njega “treća sreća” jer je u braku sa Brankom jako sretan.Rijetko se može vidjeti par koji djeluje tako sretno,zaljubljeno i zadovoljno kao što je bio kad su se prvi put vidjeli.Branka i Branislav rado dijele svoje slike putem Instagrama te se jasno može vidjeti da su uspješno očuvali svoju sreću i ljubav.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here