Ne biste voljeli da vam se ovo desi! Svaka cast ovoj ženi kada je izdržala!Naime radi se o tome da je jedna sestrica bila u vezi sa  muškarcem, odnosno bila mu ljubavnica, a njegova žena je takoder zatrudnila u to vrijeme. Oni su se nešto posvaali, a onda se ovoj ženi svijet okrenuo naopacke.

Naime, kada se id njenog bivšeg ljubavnika žena poradala, ona je baš bila u toj smjeni, i ona je morala asistirati tu. To ju je slomilo ali je nekako izdržala, Cak je njoj dala potpunu podršku pri porodaju. u toj sali je bio i njen muž. Ona nije mogla vjerovati šta se dešava. Naravno nejgova žena ne zna za ovaj slucaj, ali moorate priznati d aje ovo jako zanimljiva situacija, zar ne?

Kako biste se vi ponašale u ovakvoj situaciji, da li je opravdano ili ne ?Inace svakao da ce mnogi osuditi njega jer ima ljubavnicu dok mu je supruga trudna, zar ne?Ponekad u životu uradimo nešto, ali u tom trenutku ne vidimo da je to tako. Vjerovatmo ej i tako ova žena uradila zar ne?

Ona u tom trnutku nije znala šta radi, a niti on. Možda se sad aoboje kaju, a možda i ne!Šta vi kažete na ovaj slucaj? Ovo nije sigurno ovako slucaj usamljen nego ej više ovakvih slucajeva. Mada ovo je baš komplikovana situacija.  Svašta se zna desiti, ali za ovakav slucaj rijetko moežmo cuti. U našeim krajvima ovo nije uobicajeno ili je tabu tema, zar ne, slažete li se ili ne?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here