Opet ćemo da se bavimo sa temom koja je već danima glavna u domaćim medijima, a koja se odnosi na najnovija dešavanja u Zadruzi, a shvatili ste da ćemo danas da pišemo o Dejanu Dragojeviću njegovoj sada već bivšoj djevojci Aleks. Niko nije mogao da zamisli da će cijela ova priča da ode u smijeru u kojem je otišla, a radi se o tome da su ona i Filip jako bliski, a svi znamo da su oni bili u vezi.

Sve ono što je ona do sada radila se nije dopadalo Dejanu koji je napolju i gleda šta to sve njegova djevojka radi, a povodom bilo koje situacije on se nije oglašavao. Ali kap koja je prelila čašu jeste njen odnos sa Filipom, pa se Dejan oglasio, i to ni manje ni više nego je on javno raskinuo sa njom. Kamere su čak zabilježile i to kako je on nju mazio ispod stola, što je razočaralo sve njene fanove, ali i zajedničke fanove koje ima sa Dejanom.

Kada je riječ o njoj i Filipu oni su iz dana u dan sve prisniji i bliži, a inače njihov odnos potiče još iz četvrte sezone kada su se omi smuvali pa su završili u vezi, i to na samom početku te sezone. Nakon izbora za Mis te sezone oni su se smuvali i poljubli se u dvorištu, a nakon toga ona se uputila u Pab gdje je bio Kristijan koji joj je odmah dao savjet, pa joj je on tada rekao sljedeće: “Nemoj da preteraš, imaš mamu kod kuće. Drži se ljubakanja, zamišljaj ostalo”, rekao joj je on tada. Detaljnije pogledajte u video snimku ispod.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here