Pojma niste imali! Poznati glumac kog obožavate u svim serijama: Evo koji slavni muškarac je blizak prijatelj prve dame Tamare Vučić!(FOTO)

0
432

Aleksandar Vučić je sigurno najpoznatiji političar u regiji koji se neprestalno pojavljuje u medijima. Kada je njegov privatni život u pitanju, prvi put je bio oženjen sa novinarkom Ksenijom koja mu je rodial sina Danila i kćerku Milicu. Drugi brak je sa Tamarom sa kojom je i danas dan, i koja mu je rodila sina Vukana.

U početku njihove veze se govorilo kako je Tamara zaslužna za raspad braka između Aleksandra i Ksenije. Tamara se u medijima rijetko poljavljuje, posvećena je odgoju sina i poslu.

Ona ima profile na društvenim mrežama ali rijetko objavljuje detale iz privatnog života pa se o njemu malo zna. Sada je javnost ostala iznenađena kada je poznati glumac Milorad Miki Damjanović na svom profilu na Isntagramu objavio sliku sa Tamarom i u opisu napisao kako je proveo lijep dan u društvu prijateljice iz čega se može zaključiti da su već duže vrijeme prijatelji.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here