POGLEDALA SAM KROZ PROZOR I UGLEDALA ŽENU KAKO PIJE KAFU: Nakon 4 sata ponovo sam pogledala i ostala u šoku, VIDITE LI ŠTA JE ČUDNO?

0
570

Svi se mi u nekom trenutku umorimo od rada na računaru, pa s vremena na vrijeme pogledamo kroz prozor. Ovo je uradila jedna žena, kojoj je pogled odmah pao na zgradu prekoputa nje.

U prvi mah, kada je pogledala, vidjela je ženu koja stoji pokraj prozora i pije kafu. Međutim, ništa to ne bi bilo čudno, da ona nije nakon nekoliko sati opet pogledala u zgradu i vidjela kako žena stoji u istoj pozi. Odlučila je da malo bolje pogleda o čemu se radi, te je pozvala i svoju drugaricu u pomoć, koja je kasnije objavila pomenute slike na Tviteru.

-Moja drugarica je pogledala kroz prozor i ugledala ženu kako pije kafu, te nije vidjela u tome ništa neobično. Naime, zabrinula se kada je nakon nekoliko sati opet pogeldala tamo, a žena je stojala u istoj pozi. Nakon što je malo bolje pogledala, to je bila kartonska figura popularne glumice- napisala je njena drugarica, te nasmijala mnoge ljude na društvenim mrežama.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here