POGLEDAJTE KAKO JE PORASLA KEBINA VANBRAČNA KĆERKA!- ON NEĆE DA JE PRIZNA NI DA ČUJE ZA NJU- Zaista je prelijepa- Njena majka je ŽENA koju SVI ZNATE! (FOTO)

0
298

Dragan Kojić Keba je prije 20 godina prošao kroz slične probleme kao i njegov kolega Miroslav Ilić, a pri tome mislimo na vanbračno dijete. Naime, žena koja se zove Jelena Jevremović je tvrdila da je njena kćerka Ina vanbračna Kebina kćerka, a Keba je to demantovao, te je par godina proveo na sudu u pokušaju da suprotno dokaže.

Čak i nakon potvrde očinstva, Keba nije nikada pokazao interevosanje za svoju kćerku, niti je htio da je upozna. “Ina nema ni danas kontakt sa ocem”- rekla je Ljiljana Jevremović i dodala kao Kebina vanbračna kćerka prima pomoć od njega koje je zakonski propisana:

“On uplaćuje izdržavanje direktno na njen račun, ni dan ranije, ni dan kasnije, uvijek na vrijeme. Do njene sedme godne je bila jedna cifra, druga do srednje škole i treća sada jer studira”- izjavila je ona. Keba nije nikada htio da priča o ovome u javnosti. Od majke je naslijedila dar za poeziju, pa je objavila knjigu “Povratak bez puta”.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here