Pogledajte gdje živi Maja Marinković: Ovo je njen stan.. Mnogi su očekivali luksuznu vilu, pogledajte unutrašnjost: Daleko od luksuza (FOTO)

0
1204

Maja Marinković je nekoliko sezona učesnica rijaliti programa Zadruga, a tako je i postala širokim narodnim masama. Ona je ispočetka vila miljenica svih gledalaca, a kako vidimo sada, zbog svog ponašanja je sve omraženija među širokim narodnim masama, što je totalno normalno. Naime, ona je nakon napuštanja rijaliti programa Zadruga 3 gdje je bila visoko plasirana, jer je kako smo već saopštili bila miljenica pokazala je svima kako izgleda stan u kojem živi i koejg je dobila od svog deke.

Iznad teksta možete da vidite kako izgleda taj stan, ona je tada saopštila kako je prije dosta vremena kao mala provodila na Avali, tamo je išla i u školu, ali kako je starija sve je više u tom stanu, ali se tu i okupljaju. Široke narodne mase su istakle da su od nje očekivali odsta više, s obzirom da priča o skupoj odjeći, markiranim stvariam i putovnjima. Vjerujemo da će i ona pričati na ovu temu kada joj bude vrijeme.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here