Dušica Jakovljević godinama se nalazi na javnoj sceni, a poslednjih godina gledamo je kao voditeljku najgledanijeg rijalitija na našim prostorima, a to je Zadruga, i ono što možemo da kažemo jeste da ona svoj posao obavlja sjajno. Međutim, kako ste i sami po naslovu mogli da zaključite mi danas nećemo pisati o njenoj voditeljakoj karijeri, nego ćemo da se pozabavimo sa jednim jako zanimljivim intervjuom koji je ona nedavno dala.

Dušica je otvorila dušu pred kamerama, pa je tako progovorila o svom privatnom životu, a rekla je na samom početku sljedeće: “Ja sam neko ko veruje u instituciju braka, iako sam razvedena, ja težim ka tome da je nešto večno”, rekla je ona pa je nastavila: “Valjda kada ulazimo u vezu, ulazimo sa nekim koga možemo da vidimo pored sebe i u narednih 5 godina. Ja verujem u brak. Jako je važno da se manemo te priče, papir nije važan, recimo meni je crkveni brak važniji od opštinskog”, dodala je.

“Pali su mnogi moralni kodeksi, i to ne pričam iz ugla moralne gromade, prosto život je nepredvidiv, i svakome može da lupi šamar, i da ga sačeka na ćošku kada osudi nekog drugo”, rekla je Dušica za kraj. Vaša mišljenja? Pišite nam u komentarima ispod.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here