Pa kakva si ti majka!? LEPA BRENA JEDNOG SINA ISTJERALA IZ KUĆE, A DRUGOM ISPUNJAVA SVE ŽELJE: Pjevačica ŠUTNULA Stefana, a Viktoru otvara RESTORAN! (FOTO)

0
720

Danas pišemo o Lepoj Breni i o njenom odnosu sa sinovima. Navondo Brena u posljednje vrijeme se ne sjeti ni da pitakako je Stegan i čime se bavi s obzirom na to da se ni telefonom ne čuju, ali Viktora zove par puta dnevno jer su mnogo vezani i najviše je nervira kada se ne javlja. Ona je sada riješila da opet pomogne nasljedniku tako što će finansirati dio troškova oko kupivine još jednog lokala za potrebe otvaranja novo ugostiteljskog objekta.

“Brenin Viktor vodi uspješno restoran u Beogradu i od početka mu ide od ruke. Restoran “Dardaneli” sjajno posluje, pa je Brena odlućila da se biznis proširi i da Viktoru pomogne oko biznisa. Dogovorili su se da obiđu par lokala koji su na prodaju i da vide da li prostor odgovara i da potpišu papire za kupovinu.” Sa Filipom se slabo čuje, i za njega pita krišom, i šteta je što se tako djeca odvajaju.

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here