OŽENILI SU PRAVE PRIRODNE LJEPOTICE KOJE RIJETKO KAD VIĐAMO U JAVNOSTI: EVO KAKO IZGIEDAJU ŽENE DEJANA I SAŠE MATIĆA – OSTAVLJAJU SVE BEZ DAHA, KAKVO TIJELO, KAKVO LICE, AUU

0
331

Popularna braća blizanci su dugo godina na estradnoj sceni i za sobom ne vuku loše glasine. Oni su u svom poslu i više nego uspješni, voljeni su od strane širokih narodnih masa, ali pored toga što su popularni kao jako dobri pjevači, također su prepoznatljivi i kao porodični ljudi koji ulažu dosta vremena u svoju porodicu.

Oni su oženili prave ljepotice i sa njima su dugo, iako se njihove supruge skoro nikada ne eksponiraju javno jer nemaju želje za tim. Saša i Dejan su rekli i sami da su oni poznate ličnosti i da poštuju odluke svojih supruga, jer ne žele da se medijski eksponiraju kao ni njihova djeca.

Dejan i Jelena su u braku preko 4 godine i imaju dva sina i jako su sretna porodica. Djeci su dali imena Kostantin i Zoran. Saša i Anđela su u braku 13 godina i oni sa druge strane imaju dvije kćerke Aleksandru i Taru.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here