OVO je 7 stvari koje svi muževi žele od svojih žena u braku, ALI TO NE GOVORE!

0
667

Nekoliko puta smo pisali o tome šta je potrebno da imate skladan brak, ali postoje neke stvari koje niko u braku neće reći, ali u neku ruku to očekuju od vas.
Naravno, niko od vas ne traži da budete vidovnjaci i da znate šta trebate da uradite u svakoj situaciji, nego je potrebno da u svakom braku ili vezi postoji komunikacija kako bi moglo sve funkcionisati.

Međutim, poistoje neke stvari koje nikada neće reći da to od vas očekuju nego smatraju da bi te stvari vi trebali znati.

U nastavku današnjeg članka pričamo upravo o tome šta muževi ili partneri očekuju od vas, pa ukoliko niste sigurni najbolje bi bilo da to pročitate.

Ono što je sigurno jeste da vaš muž ili parnter ima potrebe koje su na višem nivou od tjelesnih potreba.

Pokažite mu osjećaje

Oni ovo nikada neće priznati, ali jednostavno oni vole kada im se pokaže da ih se voli. Njima je potrebno da se osjećaju voljenim i željenim

Strpljenje i razumjevanje

Ono što je sigurno jeste da nekada oni neće raditi sve kako treba i šta treba u životu. Oni se u takvim trenucima nadaju da ćete vi biti stprljivi i da ćete imati razumjevanja. Isto tako jako mu je bitno da zna da ste na njegovoj strani, a ne protiv njega.

Pokažite mu zahvalanost i cijenite ga

Ukoliko se vaš muškarac vidno trudi za vaš odnos, to vrednujte i pokažite mu da cijenite sve to što radi za vas i vaš odnos. Ono što pomaže u ovakvim situacijama jeste jedna obična riječ “hvala”, a nikako kritika i nezadovoljstvo.

Prihvatite ga
Niko nije savršen i svi mi imamo svoje mane, ali se on nada da ćete ga vi prihvatiiti onakvim kakav on zaista jeste.
Nikada ga nemojte pokušavati mjenjati. Naravno ui+redu je neke loše navike pokušati svesti na minimum, ali uzmite u obzir da vi njega volite sa manama i vrlinama.

Ostatak pročitajte OVDJE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here