OVAKO JE KARAMELA IZGLEDAO PRIJE SVIH PLASTIČNIH OPERACIJA: Isplivala fotka iz srednje škole, nema šanse da ga prepoznate! (FOTO)

0
265

Goran Stojićević Karamela je uvijek privlačio pažnju sa svojim izgledom, a na društvenim mrežama su se svi prisjetili kako je izgledao kada je bio mlađi. Mnogi ne bi ni pomislili da je dječak sa slike Karamela s obzirom na to da se mjenjao drastično sa godinama. On je nekada imitirao srpske estradne zvijezde, pogotovo žene, oblačio je haljine i nosio perike, također se i šminkao. Na Twitteru je osvanula njegova slika iz srednjoškolskih dana na kojoj izgleda totalno neprepoznatljivo.

“Nisam ja to radio zbog imitacije, nego sam perfekcionista. Znaš, kad mi majka priroda nije dala lijep nos, onda lijepo odem i sredim ga, pa onda stanem ispred ogledala i kažem: “E, sada mi fali i ovo i ovo. Mnogi su mi rekli da nisam normalan što to govorim”- rekao je on svojevremeno. U članku možete i da pogledate sliku iz njegovih srednjoškolskih dana pa možete zapravo da se uvjerite koliko se promjenio.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here