OVAKO ĆETE SIGURNO ZNATI DA IMATE OMIKRON! Evropski centar za kontrolu i prevenciju bolesti iznio šokantno otkiće, NIJE NI MALAKSALOST, NI GLAVOBOLJA!

0
601

Najgori soj korona virusa do sada je bio delta soj koji je izazvao ozbiljne probleme sa respiratornim traktom kod zaraženih i pacijenti bi skoro u svakom slučaju imali upalu pluća, otežano pluća i dosta ih je završilo na respiratoru. Omikron se prvi put pojavio u Južnoj Africi i daleko je najzarazniji, ali ima blaže simptome.

Neki stručnjaci smatraju da bi on mogao okončati pandemiju. Prema istraživanju koje je objavio jedan poznati časopis, jedan od najčešćih ismptoma zaraze omikron varijantom su stomačni problemi to jeste mučnina i povraćanje. Oni se javljaju i kod djece ali i kod odraslih mogu da budu rani znakovi da je neka osoba zaražena sa omikronom.

Ono što trebamo napomenuti je da se ova da simptoma javljaju najčešće kod vakcinisanih osoba koje su primile 2 doze pa čak i buster dozu. Ova dva simptoma su bila uvrštena na listu simptoma kovida, ali poslije nisu bili toliko česti sve do pojave omikrona.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here