OVA POZNATA SRPSKA GLUMICA JE ZAVELA VIKTORA ŽIVOJINOVIĆA- PRIZNALA DA SU U VEZI- NJU SVI OBOŽAVATE- OVO JE REKLA ZA ŽIVOJINOVIĆE (FOTO)

0
250

Mediji su uvijek bili zainteresovani za Lepu Brenu i cijelu njezinu porodicu, a nedavno se piše i priča najviše o Viktoru, koji je Brenin mlađi sin. O njemu se priej svega govori zbog njegovih emotivnih veza i djevojaka sa kojima se povremeno povezuje. Zbog toga su mnogi mediji objavili kako nova djevojka Viktora Živojinovića nije više misterija, a snimka koju je podjelio nedavno na društvenim mrežama je digla prašinu.

Njen identitet se nije znao tada, ali to se sada zna. Kako se saznaje, Milica Tomašević, glumica koja je poznata javonsti iz serije “Istine i laži”, nova je djevojka Viktora Živojinovića. U kakvo je odnosu sa Bobinim i Breninim sinom je otkrila u jednom intervju: “Viktor je fin dečko. Žene bi trebale uzimati u obzir i roditelje od svog izabranika, to jeste njegov DNK, prije nego što ga odaberu. Budući da mu je majka Brena, a otac boba, Biktor ima sjajnu genetiku.

Ostatak pročitajte OVDJE.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here