Operaciju kičme je čekala cijela Srbija. Divna DNK je frapirala sa novim izgledom! Pogledajte kako danas izgleda, past ćete sa stolice!

0
2315

Neki ljudi su obilježili rijaliti programe i određene sezone ćemo sigurno po njima pamtiti. Kao glavni primejr toga uzimamo Staniju Dobrojević, Lunu Đogani, Kiju Kockar, Kristijana Golubovića i slićno. Dok je većina učesnika nestala iz javnosti i vode drugačije živote, jedna od njih je i Divna DNK.

Ona se nakon rijalitija ne pojavljuje nigdje. Ona je učestvovala u Zadruzi 2017. godine. Tu je upoznala i svog muća Marka. Ona je imala karekterističan izgled, a pogotovo zbog “grbe” na leđima. Mnogi zadrugari su se sažalili na njenu priču, a jedna od njih je bila i Soraja Vučelić.

Ona je pred svima obećala Divnoj da će joj platiti operaciju leđa. Ali, sve do današnjeg dana Soraja nije ispunila svoje obećanje, a kada su Divnu pitali za to, ona je rekla da joj se Soraja nakon rijalitija više nikada nije javila. Ali kako je ona navina i poštena, govori da će je Soraja nazvati i da će joj platiti operaciju.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here