OPADA VAM KOSA OD KAKO SE PROMENILO VREME? Uradite ovo svaki dan i bićete iznenađeni rezultatima! PA OVO JE APSOLUTNI HIT!

0
448

Danas za vas imamo jednu veoma zanimljivu temu, sa kojom se danas susreće sve veći broj ljudi, a riječl je o opadanju kose, posebno u ovom periodu. Naime, sada je došlo hladno vrijeme, stalno se nose kape, izlazite iz toplog u hladno i obrnuto, pa sve to utiče na vašu kosu koja opada više nego inače, i to je nešto što vas posebno uznemirava, ali mi za vas imamo rješenje, tako da ukoliko želite da znate o čemu se radi ostanite sa nama do kraja.

Naime, danas na tržištu imamo razne preparate protiv opadanja kose, koja su u većini slučajeva preskupa, a koja i ne rade posao kako treba, pa na kraju dođete do toga da ste đaba bacili tolike pare, jer vaša kosa se ništa nije poboljšala. Zbog toga naša današnja preporuka nije nikakav šampon, ulje ili kapi, već se radi o jednom preparatu koji možete godinama da korsitite, i kada ga jednom nabavite to je to.

Riječ je o preparatu koji se zove dermaroler, a to je ustvari jedan valjak koji po sebi ima iglice. Vjerujem da vam ovo zvuči neobično, ali zaista “radi posao” kako bi se u narodu reklo. Korišćenje je nikad jednostavnije: samo prelazite njime po dijelovima na kojima se kosa prorijedila, i ne treba jako da se stiskate, dovoljni su lagani pritisci i pokreti, a na taj način ćete iglicama poboljšati cirkulaciju u tretiranom dijelu, pa ćete samim tim pospiješiti rast kose. Bitno je biti redovan i rezultati će biti brzo vidljivi. Vaša mišljenja na ovo pišite nam u komentarima ispod, a ostatak teksta pročitajte ovde.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here