ONI SU PREVARANTI I SUROVI LJUDI! Nataša Aksentijević osula žestoku paljbu po Željku i Jovani Joksimović nakon što je radila na njihovoj televiziji! (FOTO)

0
734

Praznici se u domu komičarke Nataše Aksentijević i njenog supruga Dušana proslavalju uz puno pjesme, smijeha, dobrih misli, a nadasve uz bogatu trpezu, za koju je glumica lično zadužena. Tradiocionalno za tu priliku, ponosna mama kćerki Vere i Helene u vidu slatkih poslastica ispunjava želje ukućana, a za svoju dušu priprema specijalitete kao što su juneći repovi.

Rijetko kada Nataša i njena porodica najradosniji hrišćanski praznik obilježavaju sami, što nije bio slučaj ni ove godine. Okruženi prijateljima, 24 aprila, kako nalažu sprski običaji, jedni drugima poželit će sreću, zdravlje, i slogu. Nataša s tim nema problema, na poslovnom planu, ali, u njenom životu su se pojavile nevolje. Naime, rukovodstvo televizije K1, koja se nalazi u vlasništvu Željka i Jovane Joksimović, dalo joj je otkaz, što je podjelila ekskluzivno sa nama uz priču o prazničnoj euforiji. Šta je to što će se ove godine naći na vašem prazničnom stolu…

Ostatak teksta pročitajte OVDJE.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here