Kako ste i sami mogli da zaključite danas vam donosimo jednu nevjerovatnu priču, kojih je inače mnogo na internetu, i na društvenim mrežama, a koje nam dolaze iz svih dijelova svijeta, i u većini slučajeva nas ostave bez teksta, a tako je bilo i sa ovom pričom koja je za vrlo kratko vrijeme postala viralna.

Dakle, radi se o jednoj priči koju je sa svojim pratiocima podijelila jedna indijska influenserka, a radi se o nevjerovatnoj ljubavnoj priči. U vremenu u kojem mi živimo veoma je teško izabrati pravog partnera sa kojim ćete da doživite starost, a tradicija ugovorenih brakova diljem svijeta još uvijek postoji, posebno na Istoku. Iako to mnogima od nas djeluje apsurdno i uskraćivanje prava izbora, mnogo je onih koji se danas udaju ili žene po volji svojih roditelja, a u većini slučajeva se to kasnije ispostavi kao dobra odluka.

@promaproblems

I will never get over this 🤗

♬ Ev3ry0ne i5 always c0nnect3d – :/

Ova djevojka je mislila kako njeni roditelji prave grešku kada su oni 2017.godine njoj odabrali partnera, ali se ona sa time nije slagala i na to nije pristala, a da stvar bude još zanimljivija tu se njena priča nije završila, a na kraju ona je otkrila da je ona istog muža odabrala sama za sebe. Ostatak teksta pročitajte ovde.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here