NOVI HAOS NA ESTRADI NESLUČENIH RAZMJERA- Pjevač Željko Šašić van sebe od bijesa kada je saznao za vezu njegove kćerke i Duška Tošića- EVO ŠTA JE REKAO ZA MEDIJE- ŠOKANTNO (FOTO)

0
520

Kao bomba je odjeknula vijest da je poznati fudbaler Duško Tošić u tajnoj vezi sa Sofijom Šašić, kćerkom poznatog pjevača Željka Šašića. Naime, u medijima se priča da je Željko naprosto poludio kada je čuo za njihovu vezu i ne može da vjeruje da je to istina i da je ona to od njega krila mjesecima.

Nakon cijele zbrke, novinari su odlučili da kontaktiraju Žekjka, međutim, on je prekinuo vezu uz riječi: “Ajde bre bježite, pustite me! Kakav bre komentar”. Na kraju je za ovu vezu anvodno saznala i Duškova supruga Jelena Karleuša, a izvor koji je upućen u ovo je otkrio:

“Duško je dugo Sofiju uvjeravao da je njegov brak na staklenim nogama, pa ju je obasipao raznim komplimentima, dok ona nijed odlučila da mu pruži šansu. Oboje često putuju, pa svoju vezu održavaju u inostranstvu, jer se tamo ne moraju kriti. Već par mjeseci su zajedno, a samo su njihovi najbliži prijatelji upoznati sa tim. Najčešće se viđaju u jednom od njegovih stanova”.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here