NOVČANI HOROSKOP OD 19. DO 25. SEPTEMBRA: Škorpije – oprez zbog mogućih gubitaka, OVI ZNAKOVI NEK SE SPREME ZA LOVU

0
183

Svaki izbor koji napravite između 19. i 25. septembra mogao bi rezultirati uspjehom i prekrasnim ishodima, smatraju astrolozi! Stoga ove sedmice budite hrabri i pogledajte svoje finansijsko stanje za znak.

Ovan

Bilo koji finansijski ili poslovni plan može se izvesti u nedjelju. Merkur će biti retrogradan, što može uzrokovati probleme, ali ćete uspjeti da ih prođete. Najvažnije je ne forsirati se. Planete će vam pružiti povoljne prilike, ali ih nećete moći iskoristiti ako ne otpustite svoje strepnje i hrabro slijedite svoje srce. Uspjeh je dostižan!

Bik

Astrolozi vas ohrabruju da slijedite svoje instinkte, posebno dok donosite odluke, ali da kontrolirate svoje emocije. Početak sedmice će biti ključan, zato ga shvatite ozbiljno. Samo Bik sa jasnom vizijom će finansijski uspjeti, oni koji čekaju neće. Nedjelja je divan dan za ulaganje.

Blizanci

Naporan rad ove sedmice označit će početak nečeg pozitivnog za vas. Potrošite vrijeme i novac na svoj poslovni ili lični razvoj; dugoročno će biti isplativo. Ove nedelje ćete moći da nađete izlaz iz svake nevolje jer će sreća biti sa vama.

Ostatak pročitajte OVDJE.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here