NOVA KUĆA SE PRODAJE ZA 6.000 EURA U SRBIJI Najviše ih pazare mladi – gotova za 30 dana, traje 100 godina, postoje dodaci – a može i na kredit!

0
386

Montažne kuće su za 40 do 50 posto jeftinije od tradicionalnih. Jeftine su, ekooške, tople i odmah su useljive, a trajanje materijala koji se koriste je oko sto godina. Najprimamljivije oko ovih montažnih kuća je brzina njihove izgradnje. U odnosu na klasične kuće koje se zidaju na licu mjesta, montažne kuće se izgrađuju od unaprijed fabrikovanih elemenata. Većina proizvođača govori da su kuće od 80 kvadtrata, gotove za oko mjesec dana.

Korona kriza i želja građana da pobjegnu od gradske galame, a za neke pristojne pare, pogidle su im potražnju na rekordne nivoe. Brzina gradnje i dobijanje ključa u ruke i za manje od dva mjeseca, dodatno im je povećala prodaju. Montažnu kuću, nekih 40 kvadrata, moguće je pazariti i za manje od 10.000 eura. Cijena kvadrata je oko 150 eura do oko 500 eura, a vrijednost varira od niza faktora. U ponudi su dva tipa gradnje: siva gradnja i ključ u ruke.

Ostatak teksta pročitajte OVDJE.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here