Od dolaska malog Krstana na svet, u domaćinstvu novopečenog para došlo je do potpune transformacije. Čini se da se i njihovo prvo dijete moralo prilagoditi ovim modifikacijama. Iako mu je u početku bilo neprijatno da deli pažnju, igračke, sobu, pa čak i krevet sa mlađim bratom, Željko se na kraju prilagodio ulozi i uspeo da se složi sa njim.

 

 

 

Na osnovu najnovije Instagram fotografije Cecinog naslednika, čini se da braća trenutno dele krevet koji pripada Željku. Vidi se jastuk sa ušivenim njegovim imenom, a ukupna shema boja sastoji se od raznih nijansi plave i sive. I pored velike imovine, Veljko i Bogdana nisu hteli da troše novac na dva kreveta, znajući da će to Željko brzo prerasti i da će krevet na kraju postati Krstanov. Još nije utvrđeno hoće li mladi par zadržati svoju odlučnost u svjetlu predstojećeg dolaska nove bebe. Međutim, ono što je neosporno je njihova pedantna pažnja prema svakom aspektu roditeljstva.

 

 

 

 

Nasuprot tome, bake i djedovi udovoljavaju svakoj želji svojih unuka, pokazujući nedostatak razuma. Rezidencija Bogdane i Veljka Ražnatovića prepuna je vrhunskih luksuznih igračaka, svedočanstvo neosporne velikodušnosti bake i deke. Dostupan je širok spektar artikala, uključujući zvečke, automobile i medvjediće, kao i praktične dodatke dizajnirane da pomognu trudnicama tokom procesa porođaja. Za sada, Cecin naslednik i njihov izabrani partner su nerazdvojni i zajedničkim snagama pomažu baki i dedi. Evidentno je da im se pruža i stručna pomoć.

 

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here