”NJU ĆU ŠAMARATI, NJEMU NI RUKU PRUŽITI” MAJKA ALEKS NIKOLIĆ NAJAVILA HAOS ZA NOVU GODINU, FILIPU CARU SE CRNO PIŠE!

0
253

Od kako je Filip Car ušao u aktuelnu sezonu Zadrugenapravio je pravi haos, zavrtio je nekoliko priča, a šta i kako će na kraju da bude ostaje nam da vidimo. Filip je prvo bio sa Aleksandrom, pa onda sa Milicom, da bi sada od kako su dobili zadatak sudbinske lisice, on i Aleksandra su bili primorani da budu zajedno, ali nije im toliko teško palo, pa su oni sinoć na žurci pokazali da oni jednostavno ne mogu da odole jedno drugom, pa su opet završili zajedno.

Sa svojim postupcima ona je razočarala mnoge ljude, posebno svoju majku koja je i očajna i bijesna zbog postupaka svoje kćerke. Aleks je imala žestoku vr*lu akciju u izolaciji sa Filipom, a njena majka je rekla kako ona snimak nije gledala i da je neprijatno iznenađena jer je Aleks sebi dopustila tako nešto, pa je ona rekla sljedeće:

“Nemam snage više da pričam, ne mogu. Doveli su me do dna, totalno su me pokopali! Ko imao seks?! Dajte, nemojte da me zaj*bavate?!”, rekla je ona pa je dodala: “Ostvario je Car svoj cilj, šta više da kažem? Ne mogu više ni reč da izustim! Ja ne mogu ovo. Bolje da sam mrtva! Da me Bog uzme bila bih najsrećnija! Znam šta ću Aleksandri reći, Caru neću pružiti ruku, ni njemu ni nikom drugom. Nju da mogu da išamaram, bilo bi najlakše! Zaljubila se, vidite da ona ne zna šta više da radi. Ona misli da se i on zaljubio… Jeste, zaljubio se, kako da nije. Sluđena devojka! Mogla je da bude dama do kraja, da se izbori, da bude ono što jeste, a ne da svako sada ispira usta sa njom”, rekla je Slovenka za kraj.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here