NIKAKO NISAM MOGLA DA SE RIJEŠIM GRUBIH PETA: A onda mi je prijateljica otkrila trik, sva stara koža je nestala – SVE SASTOJKE IMATE U KUHINJI

0
417

Niko ne želi zadebljanu i suhu kožu stopala i zbog toga smo našli recept za sjajnu piling masku uz koju će vaša stopala postati meka i spremna za sandale. Nekada se čini da pripremama za ljeto nikada kraja. Od njege kože, samotamnjenja, depilacije, frizure i manikure, stopala nikako da dođu na red.

Niko od nas ne želi da ima tvrdu i suhu kožu na petama, ali nemamo uvijek vremean da stalno ribamo stopala kako bi to spriječili. Zbog toga smo pronašli sjajan recept koji možete da napravite sami a to je ustvari maska za piling stopala kojom se jako učinkovito možete riješiti ovog problema.

Ova maska za piling je postala pravi hit među ljudima. Iako možemo na tržištu pronači dosta gotovih pripravaka za njegu stopala, ako pripremate vlastitu masku poput ove, ova će sigurno biti sigurnija jer unaprijed znate koji su sastojci unutra i da nema nikakih konzeervansa ili drugih nepotrebnih spojeva koje pokušavate da izbjegnete.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here