U nastavku današnjeg članka se bavimo sa novostima koje nam dolaze sa svjetske javne scene, a konkretno naša današnja tema će da bude brak Kire Sedžvik i Kevina Bejkona, koji traje pune 34 godine, i koji se inače smatra za jednim od najjačih bračnih parova u Holivudu. Oni su se upoznali 1988.godine, a sam glumac je u nekoliko navrata govorio o tome da su mu Kira i djeca bili najveća podrška u životu, i veoma teškim trenucima.

Ono što je zanimljivo jeste to da Kevin nije mogao ni da sanja da je sa suprugom povezan ne samo dubokim i iskrenim emocijama, već i na još jednom planu. Naime, on je sa suprugom 2011. godine učestvovao u emisiji “U potrazi za korenima”,i tada su analize pokazale da su Kevin i Kira rođaci, i to u devetom koljenu, tačnije da mu je žena dalja sestra. Međutim, Kira je rekla da to za nju i nije toliko iznenađujuće koliko bi možda trebalo da bude, pa je ona tada rekla sljedeće:

“Vidiš. Znala sam! Znala sam! Znala sam! Znala sam! Znala sam” – ponavljala je ona. “Znala sam da ću biti u srodstvu s Kevinom Bejkonom, mislim, većina belaca je povezana nekako. Nisam iznenađena, iskreno.Prepostavljala sam da je to bio razlog zašto su nas oboje testirali, morala sam da se pravim da sam iznenađena.” To što su oni ovo saznali nije uticalo na njihov brak, jer su oni ostali zajedno, a i ona sama je rekla “sve je dobro dok nisu najbliži rođaci”. Ostatak teksta pročitajte ovde.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here