Ashley Graham, manekenka koja pomiče granice, ponovo je krunisana kao najseksi žena na svijetu, efektivno srušivši preovlađujući trend mršavosti. Činjenica da je njeno tijelo zaobljeno služi kao dokaz da se može postići zadivljujući izgled bez pribjegavanja gladovanju.

 

 

 

 

 

 

Prema magazinu Maxim, urednički tim pozdravlja Ashley kao vladajućeg monarha pohotnosti, revitalizirajuću silu u modnom carstvu. Ona nadilazi puku titulu modela; ona predstavlja transformativni pokret. Ashley služi kao dirljiv podsjetnik da ključ nije samo u prihvaćanju naših oblina, već iu tome da svesrdno prihvatimo sebe onakvima kakvi jesmo. Samo njeno prisustvo je živo remek-delo, koje budi misli o Botičelijevoj Veneri, ako bi ona krasila naš svet danas.

 

 

 

 

 

 

Margot Robbie je zauzela drugo mjesto na ovoj prestižnoj listi, dok je Ana de Armas osigurala treću poziciju. Na visini od 177 cm ponosno nosi težinu od 100 kilograma bez imalo srama. Iako se nekada borila sa svojom slikom tijela i kada su joj smetali komentari o svojoj težini, ta faza je sada postala stvar prošlosti. Ashley, šampionka žena sa oblinama, izrazila je značaj svog uključivanja u ranije ekskluzivno područje visoke mode. Naglasila je da nju i slične njoj nikada pojedinci u ovoj industriji nisu smatrali lijepima. Ashley je sretno udata za Justina, kojeg je neočekivano srela u liftu.

 

 

 

 

Nakon manje od godinu dana poznavanja, odlučili su da se vjenčaju. U to vrijeme, Ashley je imala 22 godine, dok je Justin imao 29. Tokom njihove kratke tromjesečne zaruke, Ashley je ostala privržena svojoj odluci da se suzdrži od seksualne intimnosti. Ovaj izbor im je omogućio da razviju duboko prijateljstvo i međusobno razumevanje. I Ashley i Justin imali su svoju jedinstvenu prošlost. Trenutno, Ashley opisuje seks kao divan dodatak koji poboljšava njihovu bračnu vezu. Magazin Elle bilježi ova osjećanja.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here