NAJJEFTINIJE MJESTO U CRNOJ GORI! – TURISTKINJA IZ SRBIJE ŠOKIRANA CIJENAMA! Cijeli ručak 5€, nema gužve na plaži, a smeštaj za DŽABE!

0
780

Hristina priznaje da je prijatno iznenađena u sakom smislu situacijom koju je zatekla u Šušnju. Crnogorsko primorje je jedna od destinacija na kojoj stanovnici Srbije rado provode godišnji odmor. Kako su zbog pandemije korona virusa i epidemioloških mjera prethodnih godina mnogi odustali od ljetovanja, tako da je ovo ljeto prilika da nadoknadite propušteno i uživate u čarima Jadranskog mora od Igala do Ade Bojane.

Uvijek se govori o visokim cijenama u Crnoj Gori, ali ipak skorašnji primjer Hristine Rašković, turistkinje iz Srbije, pokazuje da stvari nisu vaš tako kako se prikazuju i da i kod komšija možete ad ljetujete po pristupačnim cijenama. Hristina priznaje da je prijatno iznenađena u svakom smislu situcijom koju je zatekla u Šušnju. Nema mnogo gužve. Čista voda, prelijepo. Nekoliko ležaljki i suncobrana možete da iznajmite za osam eura. Ali ne morate da uzmete”- rekla je ona.

Ostatak teksta možete da pročitate na linku koji je OVDJE.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here