Poznata legenda narodne muzike, Ana Bekuta, koja inače izgleda fantastično, proslavila je svoj 64. rođendan juče. Tim povodom, na društvenoj mreži „ Instagram“ je podijelila fotografiju iz svoje rane mladosti, što je oduševilo javnost i podsjetilo ih na njene mladalačke dane.Pjevačica je upitala svoje fanove: “Da li biste me prepoznali?” i potom dodala: “Na slici poziram sa svoje dvije školske drugarice, Gocom i Verom. Od snimanja ove fotografije prošlo je pedeset godina, a mi smo još uvijek u kontaktu.”

Ana Bekuta izrazila je zahvalnost riječima: “Danas, na moj 64. rođendan moram da budem najviše zahvalna upravo na tome. Na tome što sam nakon pedeset godina dovoljno ista da me još uvijek poznaju i prepoznaju svi oni s kojima sam započela život i karijeru.”Ana Bekuta dodala je i svoje misli o životu na ovaj dan: “I ako mi dozvolite da malo mudrujem o životu na današnji dan – najvažnije u životu je napredovati iz dana u dan, iz godine u godinu, slaviti svoj život i svoje godine, ali ipak ostati svoj dovoljno da vas znaju oni koji su s vama krenuli u život.”

Na kraju, Ana Bekuta zahvalila je svima na rođendanskim čestitkama i poručila: “Čovjek je živ i zdrav samo dok ima neostvarene želje i razlog da se sutra probudi željan života. Voli vas vaša Ana.”Ana Bekuta je uspomenom iz svoje mladosti oduševila svoje pratioce, a ispod fotografije su se nizali komentari čestitki i komplimenata za njen izgled i životnu mudrost. Svi su bili impresionirani kako Ana i dalje izgleda lijepo i mladoliko, te su joj uputili tople želje za rođendan.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here