MRKA MU JE PRED SMRT TRAŽIO OVO: Njemu je Anu ostavio u amanet, evo ko ispunjava njegovu posljednju želju

0
254

Ana Bekuta se prvi put ove sedmice pojavila na snimanju Zvezda Grnda nakon smrti svog dugogodišnjeg partnera Milutina Mrkonjića. Nju je dovezao njen unuk Branko, koji se nakon što je političar preminuo preselio kod svoje babe u stan koji se nalazi na Vračaru. On je njena najveća podrška i trenutno se ne odvaja od nje i baš kao što ga je Milutin zamolio na samrti.

“Budući da nije imao vlastite djece, Mrka je Aninog sina Igora doživljavao kao svog, a njene unuke je gledao kaosvoje rođene. Sonji i Branku je bio najbolji deda na svijetu, a u Branku je vidio Aninog budućeg zaštitnika. Kupio mu je automobile i zamolio ih da uvijek budu tu za Anu, da je nikada ne ostavljaju samu i da su tu kada joj nešto zatreba.

Mrka je pratio Anu na gostovanja, nastupe i nikada je nije htio prepustiti vozaču, jer mu je najbitnija bila njena sigurnost. bio je njena najveća podrška. Kao što je Ana obećala da neće prestati pjevati nakon njegove smrti, takoje i Brako ispunio pposljednju Milutinovu želju, da brine o baki”.

 

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here