Mozgalica: Samo jedan detalj otkriva koja djevojka se vratila sa ljubavnog sastanka

0
1012

U današnjem članku smo za vas pripremili još jednu jako zanimljivu i interesantnu mozgalicu. Mozgalice su jako dobre za razvijanje i vježbanje moždanih vijuga. Pogledajte današnju mozgalicu i pokušajte je riješiti! Današnja mozgalica govori o vašoj sposobnosti zapažanja i primjećivanja sitnih detalja, kao i donošenja logičkog zaključka na osnovu tih detalja.

Dakle prvo dobro pogledajte i analizirajte sliku. A vaš zadatak u ovoj mozgalici jeste da zaključite koja se djevojka upravo vratila kući sa dejta. Sigurno vam na prvi pogled sve djevojke izgledaju kao da su se upravo vratile sa sastanka, međutim jedan detalj dosta razlikuje jednu od drugih. Da li znate koji je to detalj? Ukoliko niste sigurni koje je tačno rješenje, možete ga pogledati ispod teksta…

Rješenje:
Ako samo pažljivo pogledate ženu koja izgleda kao beskućnica, vidjeti ćete da je na njoj cvijet. Iako možda njezin izgled baš i ne govori kao da dolazi sa dejta, cvijet drugačije sugeriše. Momak joj je sigurno poklonio cvijet tokom njihovog dejta.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here