MEGAN OPET ISKOPIRALA PRINCEZU DAJANU OD GLAVE DO PETE?! Pljušte kritike, pa potkačili i Kamilu: To je bio najveći PROMAŠAJ ikad!

0
159

Mnogi su ljudi smrt Elizabete II i višednevne kraljevske ceremonije iskoristili da se prisjete ledi Dajane, čija je smrt, prema mnogim pristalicama britanske krune, povezana sa njenim odnosom sa kraljicom. Opšte je poznato da princezu od Velsa nije voljela ta institucija, ali je ona voljela narod. Paralela koju dijeli 30 godina kasnije sa sadašnjom vojvotkinjom od Saseksa, Megan Markl.

U međuvremenu, izgleda da se Markl divi Ladi Di, ne samo zbog njenog karaktera i stava, koji izgleda da dijele, nego i zbog stila. Supruga princa Harija je odala počast svojoj pokojnoj svekrvi u više navrata tokom godina. Vojvotkinja od saseksa je upravo na službi povodom Dana sjećanja bila u potpuno crnom autfitu koji priliči sumornoj prilici. Nosila je kaput sa kaišem preko nečega što liči na bluzu od čipke koju je uparila sa smjelim šeširom širokog oboda i crvenom iglom od maka..

Ostatak teksta možete da pročitate na linku koji je OVDJE.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here