MARIJA ŠERIFOVIĆ OBJAVILA FOTOGRAFIJU SA NEPOZNATOM DJEVOJKOM Zagrljene šetaju Pragom, pjevačica joj poručila jedno (FOTO)

0
674

Marija Šerifović godinama unazad vješto izbjegava pitanja o privatnom životu, a sada je pjevačica napravila pometnju na svom Instagram profilu kada je podjelila sliku sa nepoznatom djevojkom. “Možeš ti to”- napisala je ona u opisu slike na kojoj u Pragu, zagrljena šeta sa djevojkom kojoj se lice ne vidi jer su obje bile okrenute leđima.

“Čak i previeš su me varali. Pakleno sam se teško borila sa tim. Grozna je izdaja te vrste. Sve više shvatam da je poenta biti u harmoniji sa voljenom osobom. Ostalo može da se kupi. Igrice koje izazivaju ljubomoru sa godinama su mi sve manje simpatične. Posesivna sam osoba, u tim slučajevima umijem da reagujem burno i nimalo prijatno”- izjavila je Marija jednom prilikom za medije.

Sa ovom slikom je Marija uspjela da izazove lavinu komentara, a mnogi su ispod slike pisali pozitivne komentare na račun naše poznate pjevačice i jedine osvajačice Eurosonga na našim prostorima.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here