Marija Šerifović ponovo je postala nesretna meta pojedinaca koji u njeno ime orkestriraju lažne nagradne igre, mame ljude obećanjima novčane nagrade. Marija je ostala zatečena kada je naišla na TikTok profil koji se predstavlja kao pevačica i svojim pratiocima nudi značajne svote novca.

 

 

 

Iz tog razloga je hrabro iznijela svoje mišljenje i savjetovala svojim pratiocima da se suzdrže od toga da ih ne prevare. – Dobro jutro svima! Imam nešto nevjerovatno važno da podijelim s vama… Zaista je zbunjujuće da se, uprkos mom nedostatku unapređenja, još uvijek raspitujete o tome – počela je Marija, a zatim s nevjericom nastavila, rekavši: – Teško je zamisliti da i dalje vjerujete u ovu neistinu .

 

 

 

 

 

 

 

Želim da ponovim, ne bavim se nikakvim vidom reklamiranja. Zato vas molim, preklinjem vas! Nema dodjele nagrada na Facebooku, Instagramu ili TikToku… Molimo blokirajte te pojedince koji šire ove lažne poruke. Ne nasjedajte na svaki apsurd na koji naiđete. Razumijem da smo ranjiva populacija, ali – rekla je Marija, naglašavajući svoju poentu lupkajući se šakom po čelu, tiho ohrabrujući kolege da klimaju glavom u znak slaganja.

 

 

 

 

 

Marija se stara da maksimalno provede vreme sa naslednikom u njihovoj kući na obali u Beogradu, a povremeno dobija podršku i od svoje majke Verice. Marija brine o potrebama svog sina Maria tako što ga stavlja u krevet, hrani i osigurava mu dobrobit, a nedavno je demonstrirala i svoj način pripreme za miran noćni san. Objavljujući svoje prisustvo na popularnoj društvenoj platformi Instagram, plenila je svoje pratioce kolekcijom sirovih i intimnih fotografija, neprestano obasipajući usnulog sina nežnim poljupcima.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here