MAJKA SEKE ALEKSIĆ PODIGLA BURU: NIKO NE VJERUJE DA JOJ JE OVA ŽENA MAJKA, A TEK KAD ČUJETE KAKO SE ZOVE – BIT ĆE VAM JASNO ZAŠTO NIKAD NE PRIČA O NJOJ…(FOTO)

0
908

Poznata pjevačica Seka Aleksić je do sada ostvarila sve svoje životne želje. Njena karijera je već dugu niz godina na vrhuncu, a pored toga ima dosta lijep brak, solidna primanja, a sada ima i dva sina koja su njeno najveće blago. Koliko je ona sretna žena, nabolje se vidi po njenom fizičkom izgledu, jer do sada nije nikada bolje izgledala.

Ona se sada sasvim povukla iz svijeta javnosti, a i svi je razumiju. Rekla je da nikada neće odustati od karijere i muzike, ali se sada ipak odlučila posvetiti svojoj porodici jer je do sada dosta radila. Ona svakodnevno obavljuje svoje porodične slike na internetu.

Dobro znamo da joj je majka Ibrima dosta pomogla oko djece, kada se rodio prvi sin, a i drugi. Isto tako, više puta je rekla kako ima dosta dobru majku, a kada vidite kako dobro izgleda, bit će vam jasno zbog čega je Seka neko ko o njoj ne priča, jer je ne može dovoljno nahvaliti.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here