Ljudi na internetu proklinju ovu fotku jer ne mogu pronaći mačku

0
404

U današnjem članku smo za vas pripremili još jednu jako interesantnu i zanimljivu mozgalicu. Mozgalice su mnogo dobre za razvijanje i vježbanje moždanih vijuga. Bilo bi jako dobro kada bi uspjeli svaki dan riješiti barem jednu mozgalicu, neki matematički zadatak i tako održavati svoj ozak u “kondiciji”. Pogledajte današnju mozgalicu i pokušajte je riješiti!

Naime, još jedno ludilo je zahvatilo Twitter, ovoga puta je kriva mačka. Mačke su kao nindže, mogu preskočiti nerealne udaljenosti i uvijek se nekako dočekaju na nogama. Način na koji se penju po božićnim jelkama, lusterima, policama se ponekad protivi zakonima fizike. Ali nekako uspiju.

Njihove eskapade su konstantan izvor zabave vlasnicima, a jedna Amerikanka Grace Spelman je jednu takvu zafrkanciju odlučila podijeliti na Twitteru i zapalila Internet.
Naime, nakon što se doselila u novi stan, njena ljubimica Pierogi je odlučila proučiti svaki kutak novog stana. Grace je primjetila da je Pierogi baš postala majstor u skrivanju. Da li možete pronaći Pierogija?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here