Koji prsten se treba otvoriti kako bi se oslobodili ostali prstenovi?

0
544

U današnjem članku smo za vas pripremili jednu veoma zanimljivu i zabavnu mozgalicu. Ove mozgalice su veoma dobre za vježbanje, zagrijavanje i razvijanje moždanih vijuga. Pokušajte svaki dan riješiti barem jednu mozgalicu, neki matematički zadatak, test ličnosti i slično. Također, rješavanje testova zapažanja je mnogo dobro, jer pomoću njih možete poboljšati svoj vid i izoštriti ga.

Ovakve mozgalice možete rješavati zajedno sa djecom, te tako na vrijeme razvijati njihove moždane vijuge. Mozgalice vas podstiču na razmišljanje što je zapravo jako dobro. Pokušajte riješiti ovu mozgalicu: Na fotografiji se nalaze četiri prstena. Koji prsten treba otvoriti da bi se oslobodili svi ostali prstenovi?

Dobro pogledajte fotografiju i skoncentrišite se. Razmislite o svim mogućim opcijama, i dajte nam konačno rješenje. Mnogi ljudi odmah “na prvu” odgovore, jer smatraju da je ovaj zadatak mnogo lagan. Međutim, većina njih mnogo griješi, zadatak i nije baš tako lagan. Kako vama ide, je li teško? Koji je vaš konačni odgovor?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here