Keba prošetao sandale od 650 eura, ali to nije sve- imao je nalakirane nokte- Ovo je stvano obuo- kao instant kontracepcija ne žene djeluje

0
383

Danas ćemo pisati o jednom poznatom pjevaču, a vjeurjemo da će vam ova tema biti jako zanimljivo. Svjesni smo svi kako se moda iz godine u godinu poprilično mijenja, nešto što ste prije dvije godie nosili, danas ne dolazi u obzir, a nešto što je prije 20 godina bilo u trendu ponovo je ugledalo svjetlost dana.

Svima nam je jasno kako muška i ženska moda danas u nekom novom pravcu ide, a imamo dokaze i za to Guči sandale, koje koštaju čak 450 eura, a ako nas pamćenje dobro služi, u Jugoslaviji su se slične nosile tokom 80-tih godina. Danas i muškarci pokušavaju ispratiti modne trendove, pogotovo sa javne scene ako su, ali potez Dragana Kojića Kebe je hit.

Društvenim mrežama se velikom brzinom šire slike njeovih sandala, a ako kažemo da je on njih platio 650 eura, neće vam biti dobro. Na stranici Ženska posla u opis je stavljeno kad žurim na snimanje Afengersa, a frenč pedikir se nije osušio.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here