“KAKVA SRAMOTA ZA JEDNU GLUMICU POPUT NJE” Komšije razvezale jezik o Anđelki Prpić, otkrile sve o njoj: Kako je nije BLAM od bivšeg partnera?!

0
460

Kako ste i sami mogli da zaključite danas ćemo da se bavimo sa pričom koja se odnosi na našu poznatu glumicu Anđelku Prpić, koja je poslednjih dana glavna tema u domaćim medijima. Podsjećanja radi, sve je počelo kada se pojavila priča u medijima kako je ona u emotivnoj vezi sa čovjekom koji je najbolji prijatelj njenog bivšeg muža Darija Prpića, od kojeg se ona razvela 2020.godine. Pored toga, pisalo se i to kako je ona u petom mjesecu trudnoće, i da je upravo on otac djeteta.

Sada su novinari odlučili da malo razgovaraju sa njenim komšijama i htjeli su da otkriju kakvo oni mišljenje imaju povodom cijele ove situacije oko poznate glumice, a ono što je bilo očigledno iz razgovora sa njima jeste da su njihova mišljenja podijeljena, pa je jedna komšinica iz istog ulaza gdje živi i Anđelka, u razgovoru sa novinarima rekla sljedeće: “Stalno je u nekoj žurbi i juri kad je sretnem. Stvarno nisam zagledala u stomak, ali drago mi je ako je to tačno. Deca su blagoslov i najlepši dar od Boga”, rekla je ona.

Dalje, novinari su se zaputili u market koji se nalazi preko puta zgrade u kojoj ona živi, a u razgovoru sa dvije prodavačice došli su do zaključka da one imaju samo pozitvno mišljenje o glumici: “Dolazi kod nas da kupuje, većinom sama, ali viđamo je i sa sinom. Slatka je ona ženica baš. Uvek je prijatna i nasmejana”, rekla je jedna radnica, a onda se ubacila druga koja je dodala: “Pročitala sam na nekom portalu vest da je trudna sa kumom. Iskreno ne verujem u to, ne deluje mi kao žena koja bi završila u krevetu sa najboljim prijateljem bivšeg partnera. Nisam njen fan, ali je stvarno gotivim. Drago mi je kad dođe ovde kod nas, unese neku vedrinu.” Ostatak teksta pročitajte ovde.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here