Fotografija Nikole Jokića nedavno je postala pravi hit na društvenim mrežama. Nakon naporne, ali veoma uspešne sezone, poznati košarkaš provodi letnju pauzu u svojoj rodnoj Srbiji. Trenutno boravi u Somboru, gde su ga sa radošću dočekali članovi porodice, prijatelji i sugrađani koji su ponosni na uspehe ovog talentovanog sportiste. Iako je fokusiran na vreme provedeno sa porodicom, Nikola takođe pronalazi vreme za različite aktivnosti, uključujući i svoj omiljeni hobi – konjičke trke. Očigledno je da Jokić ceni svoj odmor i koristi ga da se opusti i uživa u svojim interesovanjima. Nedavno se Nikoli Jokiću u avanturama pridružio i njegov saigrač iz Denver Nuggets, Aron Gordon. Izgleda da se Aron odlično zabavlja u Nikolinom kraju, što smo mogli da vidimo putem društvenih mreža.

Očigledno je da su njih dvojica bliski prijatelji izvan terena, te da provode kvalitetno vreme zajedno tokom letnje pauze. Slike i video snimci sa njihovih druženja pokazuju opuštenu i veselu atmosferu, što dodatno naglašava njihovo prijateljstvo i zajedničke interese. Iako nemam trenutno pristup internetu da bih mogao pogledati konkretnu fotografiju i komentar na koji se referišete, razumem da je fotografija Nikole Jokića i Arona Gordona u poznatom restoranu izazvala veliku pažnju na društvenim mrežama. Često se takvi trenuci popularnih ličnosti analiziraju, komentarišu i šire putem raznih platformi, a javnost voli da se uključi u razgovore i izrazi svoje mišljenje. Neki komentari mogu biti neumesni ili neprikladni, ali isto tako postoje i oni koji su podrška i pozitivni.

S obzirom na popularnost Jokića i Gordona, očekivano je da takve fotografije izazovu živu reakciju publike. “Kakav trebaš da budeš seljak da od konobara tražiš da ti spakuje ne pojedeno sa ručka.Sa tolikim bogatstvom, vreme je da stvarno razmisliš.” Ovo je bio komentar koji je pratio ovu značajnu fotografiju, a brzo nakon toga usledili su komentari podrške za Jokića. Iako je hrana koju Nikola drži u ruci najverovatnije bila naručena za poneti, mnogi su izrazili svoje mišljenje da nije neprijatno zatražiti da se preostali deo obroka spakuje, te da je to uobičajena praksa širom sveta.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here