KADA ŠMINKA POSTANE VAŠ NAJVEĆI NEPRIJATELJ: 8 pokušaja uljepšavanja koji su završili katastrofalno BROJ 5 ĆE VAS ŠOKIRAT

0
998

Sve žene vole šminku i to nije nikakva tajna, i to je sasvim uredu, šminka je sjajna. Ona omogućava ženama da na najbolji način istaknu svoje adute, prilagode, eksperimentišu i zabavljaju se svojim izgledom. Ali, šminkanje podrazumijeva par utvrđenih principa od kojih ne bi trebali odstupati. Ponekad neke djevojke mogu pretjerati sa šminkom, što za rezultat da je jako loš izgled.

Ovim će osobama možda trebati malo pomoći oko vještina nanošenja pminke. Šta vi mislite, da li su ove djevojek spremne da zasijaju na crvenom tepihu ili da se pojave na kastingu za film strave?

Kako bi šminka bila vaš saveznik u ljepoti, vodite se sa pravilom da je malo uvijek dovoljno, ako već u toj oblasti niste vješti. U suprotnom, posavjetujte se sa ekspertima koji će vas naučiti kako da istaknete ono najljepše na vama. A na OVOM linku pogledajte djevojke koje su pretjerale sa nanošenjem šminke na lice.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here