KAD JE TATA VELIKA ZVIJEZDA ONDA MOŽE SVE! Evo kako je Đina Džinović izgledala prije estetskih korekcija! NEPREPOZNATLJIVA JE! (FOTO)

0
432

Danas pišemo o vijestima koje dolaze sa domaće estradne scene, a pisat ćemo o kćerki jednog od najpoznatijih pjevača. Riječ je o kćerki Harisa Džinovića, Đini Džinović. Kada imate popularne r oditelje, normalno je da vaš život bude eksponiran u javnosti. Ona je jako atraktivna djevojka i jako je poznata na društvenim mrežama. I sama ona je rekla da nije ubijek zanosno izgledala. Jednom prilikom je bila gost u emisiji i govorila je o svom izgledu:

 

“Bila sam kao loptica, Đina od prije dviej godine i ova sada su različite osobe. Korigovala sam ishranu i volim da lažem da vježbam. Imala sam recimo velike probleme sa licem, i mnogo sam se trudila da bi ono bilo ovakvo. Pokušavam djevojkama obasniti da je to sve normalno, bubuljice su normalna stvar” izjavila je ona. Naime, možemo zaključiti da je ona sada dosta korigovala svoj izgled sa estetskim operacijama, kao na primjer usne i grudi.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here