Fotografija Jovane i Željka Joksimovića privukla je veliku pažnju javnosti. Ovaj poznati par ostvario je svoju ljubavnu vezu koja traje punih 15 godina. Njihova priča započela je dok su zajedno radili kao voditelji na “Evroviziji” 2008. godine, a 2012. godine su svoju ljubav krunisali brakom na Maldivima.Danas nisu samo partneri u braku, već i poslovni partneri, a njihov odnos u oba slučaja odaje utisak pravog sklada. Njihova sretna i skladna veza često je tema medijskih priča i komentara. To se može primjetiti i na najnovijoj fotografiji Jovane i Željka Joksimovića, koja je privukla veliku pažnju na svim društvenim mrežama.

Fotografija koju je lijepa voditeljka, životna i poslovna partnerka popularnog pevača Željka Joksimovića,Jelena podijelila na “Instagramu”, jasno potvrđuje ono što par želi da pokaže javnosti – da imaju sretan i skladan odnos, kako emotivno, tako i poslovno. Mnogi im mogu samo pozavidjeti na takvom odnosu.Jovana nije skidala osmjeh s lica dok je u društvu prijateljice, saradnice, i svog dragog pozirala. Takođe, ponosno je najavila nove poslovne poduhvate.Nakon nekoliko mjeseci, tačnije tokom ljetne pauze u kojoj su se odmarali i pripremali za novu jesenju sezonu, supružnici su puni entuzijazma i osmjeha na licima pozirali.

Ovom gestom su još jednom demantovali glasine o gašenju njihove televizije.Fotografija Jovane i Željka Joksimovića izazvala je oduševljenje njihovih pratilaca koji su podržali sve što supružnici rade i pružili im nesebičnu podršku. Takođe, u privatnom životu su dobili brojne komplimente zbog odnosa i ljubavi koju već dugi niz godina brižljivo njeguju.Obzirom da njihov brak traje 15 godina,sasvim je očigledno da su Željko i Jovana srodne duše.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here